Gastlessen, Clinics & invalkrachten

Door ons specialisme in jeugd trainingen kunnen we zeer dynamische en leuke lessen L.O. verzorgen.

Ons specialisme ligt in het verzorgen van kickbokslessen. Dit kan in de vorm van sportoriëntatie of techniek lessen / clinics voor sportklassen. Door ons grote netwerk aan trainers kunnen wij ook bij ziekte of verlof van L.O. docenten op korte termijn gecertificeerde docenten ter vervanging plaatsen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

CLINICS KICKBOKSEN

 

Clinics/Technieklessen Kickboksen voor leerlingen die deelnemen aan sportprofielen. Ook mogelijk om een lessen reeks van meerdere lessen aan te bieden.

SPORTORIËNTATIE KICKBOKSEN

 

Kennismakingslessen Kickboksen in het kader van sportoriëntatie. Deze lessen laten leerlingen kennis maken met de technieken van boksen & kickboksen met bijbehorende eigenschappen als discipline, doorzettingsvermogen en respect voor elkaar. Intensieve lessen waar plezier voorop staat.

INVALKRACHTEN L.O.

 

Heeft u zieke collega’s in de L.O. sectie? Of problemen met de planning i.v.m. verlof? Een aantal van onze trainers zijn gecertificeerd L.O. docenten en kunnen snel en flexibel geplaatst worden als invalkrachten binnen de L.O. sectie.

BOOTCAMP

Laat uw leerlingen kennis maken met bootcamp! Zowel indoor als outdoor bieden wij dynamische bootcamp trainingen aan op het voortgezet onderwijs. Bootcamp een combinatie van interval training, kracht, conditie en leuke fitness games waarbij veelal in tweetallen getraind wordt.

BASIS ONDERWIJS

Gastlessen, Weerbaarheid & Kickboksen

Ook onze “Kids Club” staat in contact met het basisonderwijs. Door het specialisme van onze kids club trainers kunnen wij zeer uitdagende lessen verzorgen voor kinderen in het basisonderwijs waarbij ze worden uitgedaagd elkaar te vertrouwen, moeten samenwerken en vooral veel lol hebben met het ontdekken van nieuwe sporten. 

Onze gastlessen weerbaarheid en kickboksen zijn ontwikkeld vanuit onze filosofie waarbij vechtsporten agressieloos worden ingezet om te werken aan eigenschappen als zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, assertiviteit en respect.

GASTLESSEN KICKBOKSEN / WEERBAARHEID

Door middel van een uitdagende warming up in spel vorm gecombineerd met klimmen en klauteren worden de leerlingen uitgedaagd hun grenzen te verleggen en doorzettingsvermogen te tonen. Hierna gaan de bokshandschoenen aan en worden er een aantal technieken uit diverse vechtsportgen geoefend met als doel het creëren van zelfvertrouwen. De les wordt afgesloten met (spel)sparren.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

INVALKRACHTEN L.O.

Onze kids club trainers zijn gecertificeerd L.O. docenten en kunnen bij ziekte of verlof ook invallen als tijdelijke krachten. Doordat onze vaste lessen veelal na schooltijd plaats vinden bieden wij de mogelijk onze trainers in te zetten als invalkrachten in het basisonderwijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie

 

 

BSO / TSO

Kinderopvang met een doel!

Onze “Kids Club” trainers zijn gecertificeerd L.O. docenten. Ideaal voor Sport BSO en TSO. In onze visie is sport meer dan alleen deelnemen. Sport is ideaal voor het ontwikkelen van sociale en cognitieve eigenschappen. 

Binnen de sport BSO & TSO maken kinderen kennis met diverse sporten en beweegvormen. Ze worden uitgedaagd, beleven plezier en ontwikkelen zich zowel sociaal als fysiek. Bent u als basisschool of BSO op zoek naar manieren om kinderen te stimuleren en verder te helpen in hun ontwikkeling? Kies dan voor onze inzet tijdens BSO & TSO uren.

BUITEN SCHOOLSE OPVANG (BSO)

Heeft u als BSO interesse om uit te bereiden of een completer pakket aan te bieden? Sport BSO’s zijn waanzinnig populair omdat kinderen meer geboden wordt. De ontwikkeling van het kind staat centraal in de Sport BSO. Zowel fysiek als mentaal.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

TUSSEN SCHOOLSE OPVANG (TSO)

Ook tijdens de TSO kunnen wij diverse sport activiteiten verzorgen. Onze trainers verzorgen diverse didactische activiteiten om u als basisschool een professionele TSO te bieden. In overleg kunnen wij ook de gehele administratie van de TSO op ons nemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.