Personaltraining
Heb je specifieke trainingsdoelen of fitheidswensen? Wil jij fit worden, sterker worden, afvallen, leren kickboksen of kom je terug van een blessure?
Met een Personal Trainer sta je onder 1 op 1 begeleiding en begeleiden we je naar de door jou gekozen fitheids-  / sport doelen.

Onze personal trainer werkt met verschillende sportdisciplines waardoor uw lichaam elke keer verrast wordt. Dit resulteert in snelle vooruitgang en dit maakt de training voor u uitdagend en afwisselend. Daarnaast helpt de PT’er u ook met advies en stimulans op het gebied van gezonde voeding.

Voeding

Gezonde voeding is een zeer belangrijk onderdeel van een gezonde lifestyle.
Wij willen je helpen met het behalen en bereiken van je doelen!
Maar het aller belangrijkste om ze te behouden.
Wil jij net die paar kilo eraf, lekker ik je vel zitten en je weer energiek voelen maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis fit test en meer informatie!

Tijdens de fit check komt je te weten wat jouw gewicht,vetpercentage en spiermassa is.
Een korte fitcheck duurt ongeveer 10/15 minuten.
Heb je interesse in sportvoeding met een begeleidingsplan, plan dan een uitgebreide fitcheck van een uur met presentatie over voeding!

De fitcheck is geheel gratis neem hiervoor contant op met Alyssa 0624974311

Evenementen

Sport is leuk, voor iedereen en verbind mensen.
Kinderen leren zich ontwikkelen door sport, sporten met collega’s zorgt voor een betere teambuilding en sporten met familie, vrienden, kinderfeestjes zorgt voor hilarische momenten.

Met onze jaren lange ervaringen en het kunnen les geven aan zowel kinderen (pedagogische wijze) als volwassenen kunnen wij voor iedereen een passend en leuk sport aanbod bieden.

Daarom zijn wij ook in te huren voor evenementen.
Wij kunnen het volgende aanbieden:
• Bootcamp
• Cardioboksen / kicbboksen
• Jumpingfitness
• Bubbelvoetbal
• Voetgolf
• Disc golf
• Ultimate frisbee
Alle activiteiten kunnen op eigen locatie plaatsvinden.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bubbelvoetbal
Bubbel voetbal is een spel waarbij je met je bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal zit. Je kunt dus alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Deze plastic bal dient ook als stootkussen, wat het spel extra leuk maakt. Hierdoor is bubbel voetbal niet alleen leuk voor de spelers, maar ook de toeschouwers kunnen zich vermaken.
Met het verhuur van bubbel voetbal bieden wij een leuke belevenis voor u en uw vrienden, leerlingen, collega’s, klanten en derden. Met een team dat ervaren is in de sport wereld kunnen wij ook andere verzoeken voor sport events voor uw verzorgen.
Deze unieke sport is te spelen op vrijwel iedere locatie en je zit dus niet gebonden aan een plaats. Via ons kan je terecht op verschillende locaties, maar je kan ook zelf een geschikte locatie doorgeven. Waar je ook graag wilt voetballen, wij brengen de bubbelballen naar je toe.

Nieuwsgierig?
Neem dan contact met ons op!

Hier een linkje met een video.