Cardioboksen
Cardioboksen staat voor Fun, Conditie, Techniek en Kracht.
Tijdens de lessen Cardio boksen worden diverse technieken van het (kick)boksen gecombineerd met kracht en conditie oefeningen. Cardio boksen is een uitdagende manier om de algehele lichamelijke conditie en vorming van het lichaam te verbeteren. In tegenstelling tot onze normale kickbokslessen gaat het bij Cardioboksen niet om fysiek contact tussen trainingspartners.

Cardioboksen is voor iedereen! Voor zowel mannen als vrouwen als voor beginnende of gevorderde sporters. Ervaring met boksen is niet nodig, wij leren je snel de basistechnieken aan. Instappen kan op ieder gewenst niveau. De enige harde eis die wij stellen is dat je meedoet met je volle 100% inzet.

*Bokshandschoenen en andere benodigdheden kunt u éénmalig van ons lenen. Daarna wordt er verwacht dat er eigen materiaal wordt aangeschaft

Zaktraining
Zaktraining is bij ons een gewilde les, het is een leuke dynamische manier om het hele lichaam te trainen, af te vallen en je conditie aanzienlijk te verbeteren.
Bij een zaktraining (kickboks training op de bokszak) gebruik je dezelfde technieken en train je dezelfde spieren als bij kickboksen , alleen voer je de technieken uit op een bokszak.

Een van de grootste voordelen van zaktraining is dat je als beginner die de technieken nog niet beheerst meteen vanaf het begin vol mee kan doen.
Daarnaast is het voor de wat meer gevorderde kickbokser nog steeds een hele uitdagende training.
Tijdens de zaktraining werk je met z’n tweeën en voer je om de beurten de technieken uit. Tussen deze combinaties door doe je kracht of conditie oefeningen. Hier door is een zaktraining de perfecte training om veel calorieën te verbranden en het lichaam snel in topconditie te krijgen. De trainingen zijn pittig, maar je hebt zelf controle over de intensiteit.

*Bokshandschoenen en andere benodigdheden kunt u éénmalig van ons lenen. Daarna wordt er verwacht dat er eigen materiaal wordt aangeschaft

Bootcamp / circuit training (indoor en outdoor)

Iedereen traint met bepaalde doelen. Dit kan zijn: gewicht verliezen, kracht opbouwen, vormen van het lichaam, werken aan een goede conditie of algemene fitheid.
Bootcamp training is een training die al deze elementen in zich heeft.

Indoor
In de winter periode bieden wij indoor bootcamp lessen aan. Bootcamp is een intensieve training waarbij interval, kracht en conditie zorgen voor een total body workout. Een Bootcamp bevat verschillende oefeningen als, sprints, interval, kracht- en core training. Dit gecombineerd met uitdagende fitness games maakt Bootcamp een zeer intensieve en dynamische training. Onze indoor bootcamp lessen zijn veelal opgebouwd in circuitvorm en dit maakt dat je mee kan doen op je eigen niveau.
Elke week is anders!

Outdoor
Trainen in de frisse buitenlucht zonder fitness toestellen of cardio apparaten, sporten in de puurste vorm. Verbeter kracht en uithoudingsvermogen door training met het eigen lichaamsgewicht of met extra trainingsattributen. Je voelt je gegarandeerd fitter!
Bootcamp is een intensieve training waarbij interval, kracht en conditie zorgen voor een total body workout.

Een Bootcamp bevat verschillende oefeningen als, sprints, interval, kracht- en core training. Dit gecombineerd met uitdagende fitness games maakt Bootcamp een zeer intensieve en dynamische training.
Elke week is anders en instappen kan op elk niveau.

Powerboksen
Powerboksen betekent een MEGA power les.
Powerboksen is een les van 30 minuten, dit betekend dat je in 30 minuten afgemat gaat worden.
Deze les is alleen geschikt voor zeer gemotiveerde sporters die het niet erg vinden om kapot te gaan in een korts tijdsbestek.
Tijdens de les wordt er op hoge intensiviteit getraind, we beginnen met een heftige warming up gevolgd door diverse boks combinaties: op elkaar, op de bokszakken of op de pads.
Iedereen gaat met gegarandeerd met een voldaan gevoel en zweetdruppels de les uit!

Kickboksen
Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt.
Kickboksen is zo veel meer dan alleen een sport. Door middel van kickbokstrainingen werk je niet alleen aan een krachtig lichaam maar vechtsporten bieden ook op mentaal vlak grote uitdagingen. Doorzettingsvermogen, discipline, zelfvertrouwen en respect voor elkaar zijn ontzettend belangrijke elementen binnen onze trainingen. Dit onderscheid ons van de wedstrijdscholen.
Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de techniek van het kickboksen en wordt er tevens ook gespard, de lessen zijn niet gericht op wedstrijd vechten maar puur recreatief.
Het gaat ons er om dat je jezelf ontwikkeld. Een sterke geest in een sterk lichaam.
Uiteraard wordt de training op een veilige en verantwoorde wijze gegeven in een sportieve en respectvolle sfeer.

Jumping fitness
Jumping Fitness is een intervaltraining waarbij je verschillende springbewegingen maakt op een kleine trampoline. Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam. Jumping Fitness is een efficiënte training voor buik, benen, billen en maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen.

Piloxing
Piloxing is een intervaltraining waarbij snelheid, flexibiliteit, behendigheid en spieropbouw allemaal aan bod komen.
Het motto van Piloxing is “Sleek, Sexy en Powerful”.

De les wordt in hoog tempo afgewerkt, waardoor je weinig rustmomenten hebt.
De pilates, boks en dansoefeningen volgen elkaar in hoog tempo op.
Het is dus een typische workout waar je zowel aan je uithoudingsvermogen werkt als aan spieropbouw.
Tijdens een Piloxing workout verbrand je maar liefst 800 tot 1000 calorieën! Wie wil dat nou niet!?

*De eerste 2 lessen worden gegeven zonder handschoenen.
Na deze lessen verkopen we handschoenen die gewichten bevatten van ongeveer 250 gram per stuk.